The big Apple

Godmorgon världen tänker jag nu. Somnade på soffan efter mitt första pass och väckdes just av Anna som ringde. Fan vad borta jag är. Har just satt på lite kaffe, hoppas jag vaknar till lite av det!
Min helg har i alla fall varit nice! Höjdpunkten var i alla fall gårdagens fika på UH med Anna och Anki som slutade med en köttarmatch i fotboll uppe på skyttis. Men jag vann i alla fall, man kallas väl inte dojjan för inget!
En annan höjdpunkt var när vi bokade vår USA resa, New York here we come!! Så coolt att jag knappt fattar det. Vi ska bo på Empire hotel och Warwick hotel, duger i krig om man säger så! haha
Sen ska vi också göra en 3 dagars rundresa till bland annat Boston och Vermont.
Nä ska försöka vakna till nu, ska snart ut igen, denna gång med eagle på fötterna och då lär man vara med i svängarna om man säger så!
Ikväll blir det filmkväll hos mig! She's the Man ska vi se och alla är välkomna!

Home sweet home

Godkväll!
Har nyss sett klart en bra rulle, Unknown heter den. Den var bra! Lätt sevärd. Liam Neeson hade huvudrollen, tycker han är en bra skådespelare.
Idag har varit en slapp dag. Idag var det föräldrarträff på skidgym, så det var en massa föräldrar på skolan idag. Dagen började med en föreläsning med Perry Olsson, som vallar åt bland annat Petter Northug och Marit Björgen. Det var intressant, även fast jag höll på somna där på slutet. Efter det hade jag en lektion, etik och livsfrågor, sämst ämne alltså! Efter det chillade jag lite på skolan sen åkte jag hemåt till Ö-vik. När jag kom hem for jag och handlade käk och sen fixade jag middag till mig och fader. Det blev fläskfile med ädelostsås och klyftpotatis. Gött mos.
Sen blev jag så uttråkad så jag åkte och hyrde en film och köpte godis.
Blev också sugen på att lyssna genom en bra skiva, så jag lyssnade genom en skiva med Wilco som jag inte hört. Fick äran att lyssna i pappas musikrum.Jag tycker det är skönt att ta en musikstund på kvällen och bara slappna av. Ska börja med det från och med nu!
Imorn ska jag ta en sovmorgon, men lär väl vakna runt åtta ändå typ. Sen har jag inget speciellt planerat mer än träning.
Dagens låttips får bli en skön låt med James Morrison som heter I won't Let You Go
Nu ska jag sova, är hur trött som helst!
Godnatt!

I'll fight

Hej!
Idag har jag träningsvärken från helvetet. Ont i rumpa och armar men ryggen är nog värst, fy fasen. Ryggen blev inte direkt bättre efter hockeyn idag, men gud så kul det var att spela! 5 av 5 toasters.
Kom nyss hem från skolan, och nu måste jag ta tag i packningen. Åker ju hem på lov imorgon. Med mig på resan hem får jag Sofie och Tintin som ska till Ö-vik en sväng, blir kul med sällskap på resan!
Har inte så mycket mer att säga, känner mig fortfarande på samma humör som igår kväll= feisty.
Saknar mina syskon, men nästa helg får jag äntligen träffa dom! var alltför länge sen sist

Depp

Nu är Sara på depp humör... life's a bitch. Inget speciellt som har hänt men ibland får man såna här stunder då man bara vill slå någon på käften.
Alltså kommer få ett tört lov. Kommer vara ensam hemma i stora huset helt själv. Fan inte kommer jag våga sova ensam i ett stort hus..
Måste hitta på massa saker med polarna i alla fall och så ska jag träna en massa.
Imorgon ska vi spela hockey bockey med skidgym, det blir jäkligt kul i alla fall!
Här var man i alla fall glad...
Nä nu ska jag gå och sova så kanske man kan vakna upp pigg och glad imorgon!
Dagens låttips får vara Post Blue- Placebo
Hehe ska sluta vara så depp nu, det går ju inte när man snackar med bästa Anna Selander!!!! Svårt att vara depp då

Väldigt blond och glad

Hej!
Ja igår färgade jag håret, blev lite ljusare men I like it. Precis som jag ville ha det!
Dagen idag har varit nice, har däremot haft mycket dötid..
Dagen började med styrka 06.40 som vanligt, sen lirade jag och Anna lite fotboll, så kul! Sen gick jag på kemilektion, men då säger mina klasskompisar att vi inte har någon, KUL LIV! Min ändå lektion för dagen inställd. Så drygt... men då räknade jag kemi på egen hand. Sen gjorde jag klart en läxa. Sen hade vi vila idag, så jag och tjejerna drog ner och fikade på stan, trevligt trevligt. Sen for vi upp på skolan och åt. Så har min dag sett ut :)
Nu ska jag nog räkna lite matte (!)

Running To Stand Still

Hej!
Har nyss stoppat i mig en massa pannkakor, så jäkla gott!
Klockan ringde alldeles för tidigt imorse men det var bara att pallra sig upp till skolan och träna. Fast när jag väl kom upp var jag pigg. Så nu vilar jag upp mig inför dagens andra träningspass, som nog blir vid 2-3 tiden. Ska nog ta en powernap, känner att jag hamnade i lite paltkoma nu efter pannkakorna. Men jag hade också tänk att baka... Får se om jag orkar.
Igår var det full rulle hela dagen. Först 3 h träning på morgonen sen en lektion sen 2 h träning igen och direkt efter det drog jag och några andra ner och åt på kinaresturangen här i Sollefteå. Kvällen avslutades med en innebandy match, Sollefteå- Härnösand. Kul att kolla, fast blev väldigt sugen på att lira själv.
Får se vad som händer ikväll, men vi lär nog hitta på något roligt för det gör vi alltid!

2011-10-20

Godkväll!
Då har typ den här veckan gått också... fasen så fort det går och om 3 veckor är det tävlingpremiär, GALET! Längtar så himla mycket alltså!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och äter lite choklad, bra för själen det! Har precis gjort klart en läxa, en riktigt konstig läxa.. svårt att fatta vad man skulle göra men nu är den gjord i alla fall!
Dagen har varit bra, träningen gick kung och sen hade jag bara en matte lektion och sen var det dags för middag... fiskburgare. VAD FAN?! Inte okej med fisk tre dagar i rad. Och imorgon till lunch är det kebab, shoot me!
Ska nog försöka lägga mig tidigt ikväll.. finns ju ändå inget att se på TV. Kanske ser ett avsnitt av True Blood eller något innan, jag får se.
Hmm dagens låttips blir:
Them Crooked Vultures- Scumbag Blues
Ingen ny låt men väldigt bra för er som gillar rock dvs!
Skulle vara kul att sätta på sig landslagskläderna i vinter igen! :)

2011-10-19

Hej!
Kom nyss hem från skolan! Dagen har faktiskt varit riktigt bra. Började med styrka 06.40 sen efter det drog jag ut på en tur på rullskidorna. Var dock förjävla halkigt så två gånger ramlade jag, men det gick bra. Efter det så hade jag biologi, etik och livsfrågor och matte. Sen drog jag och åt, men det var ingen höjdar mat idag inte, men efterrätten var i alla fall god! :)
Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra resten av dagen... ska i alla fall göra klart ett skoljobb men det går ganska så fort. Får väl se vad som händer, men nu ska jag i alla fall ta en powernap.
Tummen upp för den här dagen!

2011-10-18

Hejsan!
Kom nyss hem från skolan. Vi hade kvällssvenska, alltid lika roligt. Som vanligt somnade jag nästan, fasen långpass på rullskidor och mat på det gör att man blir väldigt trött på svenskan. Träningen gick i alla fall bra så!
Igår kväll såg som sagt jag Jackline och Agnes på Titanic, usch vad den är jobbig och se, eller hur Jackie? :D
Måste snart åka och handla lite och lämna tillbaka några filmer på videoteket. Mitt nöje ikväll. Imorgon bitti är det morgonstyrka som vanligt 06,40, de ni! Helt okej att gå upp klockan 05.15.
Bild från utbytet i Finland. Här befinner vi oss i en skidtunnel.

2011-10-17

Sitter och väntar på att Jackline och Agnes ska komma för vi ska se Titanic, haha.
Har just städat undan lite i lägenheten och slängt in lite tvätt i tvättmaskinen. Duktigt Sara! Lite plugg på det här så kan jag känna mig ganska nöjd med dagen.
Träningen idag bestod av ett lugnt pass i 2 timmar. De andra körde intervaller men jag och min tränare kom överrens över att det var smartare om jag stod över detta pass så min hosta som jag haft ett tag går över helt. Just nu känns det som hostan är nästan helt 100 borta så det var ett klokt beslut att inte köra intervaller.
Bilden är från Finland och på bilden är det jag och Agnes och de finska tjejerna :) Här hade vi precis fått våra coola mössor av de från frankrike!

If you could only see

Hej!
Sitter nu och chillar med Agnes i samlingsrummet på skidgym :) har snart biologi, min sista lektion för dagen. Efter det har jag träning. Lär väl ta tag i mitt liv ikväll och plugga lite...

Dagens låttips Tonic- If you could only see


2011-10-16

Godkväll!
Befinner mig nu i Sollefteå. Sitter och fyller i min träningsdagbok och lyssnar på musik. Har nyss talat med min kompis Anna, alltid lika kul för vi får alltid något skrattanfall över något haha, vad skulle man göra utan henne!!
Ja vad har jag gjort idag då.. typ inget för hann inget! vad hände där liksom? hade verkligen behövt plugga! less jag blir.
Nä nu måste jag fortsätta fylla i träningsdagboken och sen måste jag mejla lite.
Slänger in en bild på en t-shirt jag köpte igår.

Godmorgon världen

Godmorgon!
Det är fan inte okej att vakna klockan 11! åhh vad drygt, halva dan borta känns det som!
Inte för att jag ska göra något speiellt idag men ändå... aja helt okej att sova 12 timmar på en natt.
Ska försöka plugga lite, laga ett par jeans och sen ska jag bort och testa spann på mina nya skidor. Sen drar jag och Jackline tillbaka till platsen gud glömde bort, Sollefteå. wopp wopp så ser min dag ut!

Twitter

Har även en twitter, so check it out!
www.twitter.com/saranordstrand

2011-10-15

Hej!
haha ja tänka sig, rätt var det är så får man sug på att blogga! var ju typ 70 år sen men.
Så vad gör jag nu för tiden?
Ja jag går mitt tredje år på skidgymnasiet i Sollefteå och har det så jäkla bra där!
Sen sist jag skrev har jag bland annat tagit körkort och köpt bil, fasen så vuxen det låter. Blivit uttagen att åka VM, fast blev sjuk dagen innan så blev inget med det. Haft ett kung sommarlov och tränat på som vanligt och varit på några grymma läger. Juste jag var ju i Finland förra veckan med!
Ja listan kan göras lång på saker jag har gjort sen jag skrev.
Men back to reality, idag har jag shoppat lite på modehuset i Lögdeå. Blev 2 WESC t-shirtar och en supermysig kofta för mig, fast det var mest pappa som handlade. Efter det tog vi en pizza hemma i Ö-vik och sen bytte pappa däck på min bil och herreguuuud vad fult det blev. Måste måste måste köpa fälgar till däcken, fasen min pärla kan inte se ut så där. Ja och sen tränade jag och åt och nu ser jag på film, Jarhead. Har för mig att det är en bra rulle!
Kan ju som vanligt ge er ett musiktips, vet att det i alla fall är en som uppskattar det!
Wilco- Say you miss me
Ska förövrigt se Wilco när dom spelar i huvudstaden i februari, legendariskt alltså! Fast hade varit mer legendariskt med Muse...
Allt för mig för idag

RSS 2.0