Dan före dan före dopparedan!

Sä här ser det ut när jag och syster bakar!

We Don't Need A Cure

Hejsan!
Befinner mig inne på syrrans rum, här sitter jag och lyssnar på en konsert av Coldplay, bra skit.
Ikväll så har jag tränat, halsen är bättre så nu är jag back in business. Hade med mig lilla Egon, för jag var ute och sprang. Jävla sadist hund alltså, ska ju stanna och lukta på allt han ser.
Idag har jag också hängt med Anna och Kevin. Vi var bland annat och besökte vår gamla skola höglandskolan. Var ett bra tag sen man var där.
Morgondagen består av julbak och träning. Sen ska jag även träffa polarna på kvällen för lite fika. Mysigt!
"Livet är en labyrint.
Man måste gå vilse några gånger
för att hitta rätt. "

Sladdat hem

Godkväll!
Har precis försökt färga ögonbryn/ ögonfransar, men säger bara mission impossible... Jävla skitgrejer, färgen fastande inte för 5 öre.
Nu befinner jag mig i alla fall hemma i Ö-vik town. Rätt så nice. Syster Hanna och lilla Egon anledde också till Ö-vik idag, så det är fett nice. Vi var och julhandlade nu på kvällskvisten och det blev ju ingen billig historia.
Halsen är bättre idag också, så det finns hopp om livet!
Nä nu är det snart läggdags!
Godnatt
Bild på mig och min favorithund Egon

Monday

Hej!
Vaknade imorse med halsont och lite värk i öronen. Känns som en förkylning är på väg. Så det är bara att ta det lugnt och vänta och se om det blir värre eller om det går tillbaka. Dagen har i alla fall varit hur tråkig som helst. Eftersom jag inte vill smitta någon annan har jag inte varit nere i vår skidkorridor utan jag har varit för mig själv uppe på skolan. Kul liv. Kände mig ju som världens loner.
Ja det finns ju inte så mycket att göra i Solle när man är krasslig om man säger så. Men ska nog ta bilen upp till skolan nu och packa. De andra är ute och tränar så då borde det inte vara någon fara.
Undra vad jag ska göra hela kvällen då. Har typ packat klart nu!
Kanske ska se en bra film och poppa en påse popcorn :) funkar ju alltid!

Söndag

Tjena mittbena!
Denna dagen har mest bestått av träning och lite plugg. Nu på kvällen har jag varit hos Patricia och Evelina med Anna, mys pys! Vi har bestämt att vi ska fira nyår i Solleefteå, kung säger jag bara!
Imorgon går jag min sista skoldag innan jullov, så jäkla gött mos! :D
Nä nu ska jag sova, väckarklockan ringer 05.15 imorgon bitti...
Godnatt
Dagens julfika

en vecka kvar till julafton!

Godmorgon!
Tänkte ta en ordentlig sovmorgon imorse men vaknade halv 9. Okej det var väl lite sovmorgon men hade velat sova längre men jag kunde inte somna om så...
Ska snart ner på "stan" här i Sollefteå och leta lite julklappar. Sen har jag några andra saker jag måste fixa idag. Måste till exempel ställa mig i bostadskö i Östersund, Umeå och Falun. Får se var jag hamnar efter mitt fjärde år här i Sollefteå, är ett tag kvar men det är svårt att få tag på lägenheter.
Snart är det skidor på teven också men jag tror jag skippar det idag, går ner och shoppar istället :)
Ha en bra dag allesammans!

Torsdag

Godkväll!
Kom nyss hem från Anna S-T, där jag har käkat mat och kikat lite på O.C. Det blev en sen dag idag igen, vi hade nämligen en antidoping föreläsning till strax före 6. Efter dagens träningsrace så plockade dom även nio stycken som fick kissa i en burk, men jag behövde inte göra det.
Ja dagens träningsrace gick väl halv hyfsat. Bra träning i alla fall!
Igår kväll så bestämde dom att helgens tävlingar i Ö-vik är inställda på grund av snöbrist. Trist... men tur att det finns gott om snö i Sollefteå så jag kan vara kvar här och träna.
Här är en bild från tisdagens träning på Hallsta. Underbart skidföre!
Nu ska jag göra något vettigare, vad nu det kan vara.
Ha det bra!
Slutligen har jag ett musiktips, Pete Murray- Fly With You, riktigt skön låt!

2011-12-14

Mitt huvud vill bara inte samarbeta med den här boken. Är dessutom väldigt trött. Måste nog snart sova!
I alla fall så har denna dag varit bra men däremot lång. Vi hade idrottsledarskap till klockan 6. Ganska jobbigt när det blir så sent, speciellt när man måste plugga när man kommer hem och laga mat och städa. Ja ibland är det mycket på en gång.
Nä nu ska jag dyka ner i böckerna igen. Men snart måste det bli sängen. Imorgon har vi träningstävling dessutom, då lär man ju göra allt för att vara pigg.

I feel my heart start beating to my favourite song

Hejsan!
Sitter i sängen och ger ett försök till att plugga och i bakrunden spelas Mylo Xyloto. Helt okej, förutom att jag är jävulskt trött. Skulle egentligen bara vilja sova.
Idag på träningen åkte vi uppe på Hallsta och oj så fint det är där!! Väldigt mycket snö och perfekta spår. Kan inte bli så mycket bättre. Efter träningen drog jag ner på stan och införskaffade mig ett par nya jeans. Välbehövligt alltså.
Skulle behöva ha lite energi och motivation just nu när det gäller skolan...
Just nu vill jag bara ha jullov, längtar efter att få träffa mina syskon!
Nä nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv och plugga.
Bilderna är från ett besök i Örebro i höstas.

Bilder från helgen!


Hurts Like Heaven

Hejsan!
Halvligger i sängen och fyller i träningsdagboken som jag låg lite efter med. Har glömt att fylla i, tur att jag har det nerskruvit på papper då!
Kan bara säga att jag fixade mitt mål igår och grejade pallen!!! Så kul alltså!!! Slutade på en tredje plats för mig och det är jag nöjd med! Perfekt start på säsongen. Tror jag dessutom ligger tvåa i Scandic Cup :)
nöjda tjejer!

Usch snart går mina ögon i kors, är sinnessjukt trött! Ska nog gå och sova nu så godnatt!

Bra dag på jobbet!

Bild från dagen. 1. Stina Nilsson 2. Julia Jansson 3. Maja Falk
Godkväll!
Befinner mig i Östersund, här är det Scandic Cup i helgen och helgens tävlingar inleddes idag med klassisk sprint. Det gick väldigt bra för mig, det har faktiskt aldrig gått så bra i klassisk sprint. Jag slutade på en 4.e plats i D19-20, var väldigt nära 3.e platsen! Låg trea hela vägen men fick se mig nerspurtad av Maja Falk på slutet. Men som sagt är jag jäkligt nöjd med dagen! Blev överlycklig att jag tog mig ändå till A-final. Brukar oftast sluta med B-final för mig så. Åkningen uppför kändes grym så jag hoppas formen är lika bra imorgon för då kan det bli en kul dag :) Imorgon väntar 5 km Skate, och då jäklar blir det till att kötta!
Måste också säga grattis till min klubbkompis Jackline Lockner som också blev fyra idag i D17-18, grymt!!

8 december

Idag är det mer en ett halvår sen du lämnade oss. Idag är det din 50-års dag.
Det går inte med ord att beskriva vad jag saknar dig mamma...

En vanlig tisdag

Godkväll!
Kom nyss hem från Anna S-T, vi har ätit chokladbollar och druckit te, riktigt gott och trevligt! Vi fick även sällskap av Evelina :)
Idag har jag bara gått i skolan och tränat. Hinner inte med så mycket mer på tisdagar eftersom vi slutar klockan 18.00. Kan ju också säga att vi hade blodtester idag så jag var på skolan klockan 07.00 imorse och gick därifrån 18.00. Det ni! 11 timmar på skolan liksom!
Men nu går snart ögonen i kors på mig så snart blir det sängen för mig och det bästa av allt är att jag har sovmorgon imorgon, sååååå jäkla gött! Inte varje dag man får det! 
Här kommer en bild på mig och min syster Hanna
Men godnatt på er!

back to business

Bild från Gällivare med Marcus Hellner
Hej!
Nu är jag tillbaka igen! Jag orkade inte blogga något när vi var i Gällivare.
Ja i helgen gjorde jag tävlingspremiär. Blev väl ingen större framgång om man säger så. Lördagens sprint är inget jag talar högt om. Söndagens distanslopp gick i alla fall bättre. Tyckte känslan i åkningen kändes bra. Vi körde 2,5km* 4 på en jäkligt tuff bana och dessutom var det en massa nysnö så det var fruktansvärt jobbigt. Efter ett varv ville jag bara lägga mig ner och grina av trötthet... och tänk er att veta att det är 3 varv kvar. Jag är nöjd med de tre första varven men sista varvet gick jävligt dåligt. Tappade mycket på det varvet om man jämför med de andra, men det är inte lätt när man har mjölksyra upp över öronen.
MEN trots allt så var det ett bra första race, för jag brukar alltid köra dåligt första tävlingen! Jag tyker man måste kunna berömma sig själv, jag tycker en del är duktiga på ALDRIG vara nöjd. Det finns alltid något som varit bra!
Sen säger jag bara ÅT HELVETE med att stryka. Jag har försökt få mina gardiner raka hela kvällen men det går inte! Jävla strykjärn. Aja tur att julen är kort så dom där julgardinerna snart åker ner.
Jag och Jackline innan tävling
På löptur i Gällivare "Centrum"

RSS 2.0