Sista dagen i mars 2011

Hejsan!
Dålig uppdatering på bloggen, jag vet. Men har inte så mycket att skriva nu för tiden.
Kan ju berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna, det är kanske en bra början.
Jag har färgat håret (och jag blev nöjd), jag har tränat, jag har solat, beställt tid i Umeå för undersökning av mitt knä (som däremot har börjat blivit bättre), jag har skrivit en bra insändare som jag hade som uppgift i svenskan. Ja vad har jag gjort mer för kul? Typ handlat varje dag.
Ska ge mig ut på skidutflykt sen i solskenet, kanske kör en egen tävling för jag är så sugen på att tävla så det finns inte!

Wowowiwo

Wowowiwo folket!
Vet ni vem som säger så?  Jo min idol Borat!
Just nu sitter jag och min syster Hanna och väntar på att Walking dead ska börja, skön serie. Massa zombies och sånt! naughty naughty
Dagens händelse: Min systers parkering på Kvantum, det var något utöver det vanliga! Man får vara beredd på tvärbromsningar när man åker med hon.
Vi styrketränade senare idag också och lyssnade på Westlife, Britneys Spears m.m. Lama klubben!
Såg 127 hours imorse, usch och fy och blä vad det var äckligt när han skar av sig armen!
Allt för mig!

16 Mars

Hej allesammans!
Det var en bra tag sedan jag sist skrev, men det har varit mycket nu på slutet med tävling, träning, skola m.m.

Som sagt så var det SM nu i helgen som var, och det gick bra. Det blev ett JSM silver för min del i distansen!!! Så himla underbart kul!!! Typ den lyckligaste dagen i år i mitt liv.
Sen körde jag inte sprinten pga ett ont knä och sen på dubbeljakten hade jag så sjukt ont i magen så jag gick typ runt. Så det var ju synd, men sen fick jag yttligare en medalj på stafetten, brons med Karin Wasell och Elin Mohlin. Riktigt skoj!
Så till helgen ska jag nog fira mina medaljer med en tårta med familjen. Man får passa på att glädjas åt sånt här nu i dessa jobbiga tider.

Usch jag är verkligen en sån människa som försöker ignorera allt jobbigt i mitt liv just nu och ibland kommer verkligheten ikapp med mig, då blir det jobbigt. Men jag försöker hålla mig sysselsatt hela tiden så jag inte hinner med att tänka så mycket... låter väl bra? Vill inte gärna skriva i bloggen vad det här handlar om men det är något riktigt jobbigt.
Jag måste säga att jag verkligen är nöjd med det jag har presterat i vinter med tankte på det här, men vissa gånger har det varit svårt...

Nä nog om det, nu till det roliga. Min storasyster Hanna har kommit hem och stannar i några dagar och det blir jättekul att träffa henne. Och det ska bli kul att träffa dig också Lina. Båda mina syskon kommer till mig i Sollefteå på fredag så jag slipper åka buss hem!


Bild på mig från JSM.
1. Sofia Henriksson
2. Sara Nordstrand
3. Julia Svan

2 Mars

Godkväll!
Tänk vad tiden går fort, det är redan 2 mars! och om precis 1 vecka är det distansen på SM... börjar nästan bli lite nervös.

Ja idag så var jag som sagt ledig och tänkte sova ut men självklart så ringer min telefon 07.30 och jag svarar såklart men några minuter efter det samtalet så ringer telefonen igen, så där var min sovmorgon förstörd för jag kunde inte precis somna om, typiskt när man väl kunde sova längre. Men jag får nya möjligheter till sovmorgon i helgen!
På tal om helgen så ska jag och min kompis Anna gå på bio på söndag. Jag ville jättegärna se Black swan, den verkar ju jättebra men självklart går den inte i Ö-vik, så då får det bli Love and other drugs istället. Den är säkert bra den med!

Imorgon väntar intervaller och jag hoppas på fint väder och inte klisterföre, då avlider jag... får gå upp tidigt om det eventuellt skulle bli klister. Men tror inte det kommer bli det, snön är fortfarande ganska torr så.

Sist men inte minst så måste jag säga att det var kul att Sverige fick en guldmedalj idag! men också tråkigt att inte herrarna lyckades bättre, fast jag tycker det var kul att Kanada vann!


1 Mars

Godkväll!
Just nu har jag avslutat min pluggning, man kan ju inte sitta hela kvällen liksom!
Usch mina ben värker, det var ett jobbigt pass idag så mina ben är trötta. Men det var otroligt fint väder så det gjorde att det hela blev lättare!

Åh just nu är jag superglad för imorgon är vi "skidisar" lediga för resten av klassen ska åka skidor! och det innebär att jag har sovmorgon!

Under hela dagen är det ett konstigt nummer som har ringt mig, som inte ens finns med på hitta eller eniro. Så då efter att de numret hade ringt mig en tredje gång så googlade jag det, och då fanns det massa olika skumma nummer med det konstiga riktnumret. Jag hittade det numret som hade ringt mig och då stod det att det bara var tyst i luren om man svaradem, sånt tycker jag är läskigt. Men nu vet jag i alla fall att jag inte ska svara.

Ja, vad kan man säga om dagens VM-lopp då. Tycker så synd om Daniel "richie" Richardsson och de andra grabbarna, men mest Daniel för han förtjänade att vara på pallen idag om man tänker på hur han har åkt i år på de klassiska loppen. Men svenskarna hade ju i alla fall bra skidor på OS...

Trevlig kväll och godnatt!
/Sara Nordstrand


RSS 2.0