28 Februari

Godkväll kära läsare!

flapjacks

Idag har varit en väldigt fin dag. Solen stekte verkligen på dagens träningspass och jag blev nog lite solbränd (hoppas jag).
Sen när jag kom hem från skolan så la jag mig på soffan för jag var trött men kvicknade till efter ett tag och bestämde mig för att ta tag i livet. Tog på mig jackan och gick ut på en promenad och ringde min kära vän Anna! Alltid lika kul att prata med hon, vi har så mycket minnen att prata om, plus att vi planerade lite om min födelsedag, vad vi ska göra till helgen m.m.
Väl på vägen bestämde jag mig för att göra flapsjacks (=energikakor) så jag gick ner till affären och köpte saker till det. Efter det gick jag hem och satte igång, och nu väntar jag på att dom ska svalna så jag kan smaka på dom. Jag har också tagit tag i min diskhög. Ja so far so good. Ska nog avsluta dagen med lite läxa.

Lite avis är jag på mina syskon som är i huvudstaden för att se White Lies live. Förra året såg dom Muse och då kunde jag inte följa pga träning och skola och nu White Lies, suck. Men min tid för sånt kommer nog också.

Imorgon väntar två lektioner och sedan intervaller i det fina vädret som ska vara. Vad livet blir lättare med sol!

Allt för mig, för nu ska jag smaka på mina flapsjacks, gissar att jag kommer få kasta skiten.

/ Sara Nordstrand

Ps: Dagens musiktips: The Smiths- There is a light that never goes out
Inte någon ny låt men ändå bra!

Årets sämsta lopp!

Hejsan!
Ja tänka sig, det är redan söndag och då kommer ångesten om allt man borde ha gjort under helgen.... Men men det finns mycket man borde i livet.

Idag var det tävling och det blev väl ingen höjdare, känner mig fortfarande ganska nerkörd. Gick inte alls så bra, men såna här småtävlingar är bara en del i träningen så resultatet spelar inte såä stor roll, utan jag går mer efter hur känslan var och den var att jag fortfarande är nerkörd, fick inget "flås" liksom. Det var också ett lite halvkonstigt före och det gjord att jag blev stressad i min teknik, plus att det var en dålig uppvärmning pga att jag fick prova valla så länge. Men är några erfarenheter rikare och man behöver dåliga lopp också. Det kunde ha varit värre, och jag är övertygad om att formen kommer komma nu när träningen blir lite lättare. Så än är det ingen fara på taket!

Ska nog snart ut på en kvällsjogg, ganska skönt det!



25 Februari

Godmorgon, godmorgon!
Känner mig rätt utvilad efter en sovmorgon. Klev upp 08.45 och sedan dess har jag hunnit ätit både frukost och lunch. Ska snart bege mig till skolan för två lektioner, sen är det helg!
Igår såg jag också filmen som jag pratat om, den var tråkig men ändå bra. Fast jag var lite okoncentrarad när jag såg på den för jag satt hela tiden med datorn i knät, inget att rekommendera om man ser film.

Asså seriöst det tar typ 1 timme för mig att bestämma en outfit till skolan och sen blir den aldrig snygg ändå. Jag vågar liksom inte ha en kjol eller något utan jag är som alla andra och tar oftast jeans och en tröja...

I helgen ska jag inte göra något speciellt, mormor kommer upp från Örebro och hon har en stört gullig hund så jag lär väl gosa med hon, och självklart våran egna hund Egon. Han lär ha det jobbigt i helgen med en flickhund i huset.
På Söndag ska jag tävla här i Solle Bolle, 5 km klassiskt, min favoritdistans får man väl ändå säga. Ska köra som en gud så konkurenterna blir lite rädda innan SM...

Ha en trevlig dag
/ Sara Nordstrand

24 Februari

Hej!
Idag gjorde de svenska herrarna något jäkligt fett alltså, Marcus Hellner etta och Emil Jönsson trea. Båda var verkligen värda medalj! Får inte heller glömma bort Jesper Modin som var femma!

Dagen började med ett mördarpass... gick in i väggen redan på uppvärmningen för jag är så sliten och sen på intervallerna var det fan betongväggen. Men jag gav inte upp, för det är något jag har lärt mig att man inte ska göra utan jag bet ihop, även fast jag gick uppför backarna på slutet.

Ja ska väl snart gå ner och köpa youghurt så jag kan lyxa till med en smoothie! Imorgon har jag sovmorgon så då ska jag lyxa till det hade jag tänkt!
Och till kvällen ska jag även se filmen The Client... säkert dålig men men det är ju se filmen eller läsa en 500 sidor tjock engelskbok på 3 dagar, då känner jag mer för filmen faktiskt!

Dagens musiktips är en låt som alltid är skön och bra som pluggmusik:
Stereophonics- Maybe tomorrow


Jag har inte så mycket mer vettigt att säga!


Good times gonna come

Godkväll!
Ja det här med design var ju inte helt enkelt. Det är en jädra massa koder och jag förstår ingenting. Så den jag har nu får räcka så länge!

Nyss så gick Jennifer och Agnes, dom har varit här och vi har mest suttit och snackat massa och ätit lite popcorn. Men nu sitter jag i min ensamhet och lyssnar på alldeles för hög musik för mina grannars bästa, he he he.

Såg att Scary Movie 2 är ikväll på 5an och jag älskar scary movie!! Fast frågan är om jag kommer orka vara uppe så länge. Har trots allt intervaller imorgon bitti, och då vill jag vara fit for fight även fast jag känner min väldigt nertränad just nu.



Ikväll satt jag, Jennifer och Agnes och pratade om baldejter inför nästa år. Ja, jag kan ju bara säga att jag gärna skulle vilja ha en så snygg baldejt som killen ovanför ;)

Allt för ikväll
/ Sara Nordstrand

23 februari

Goddag! Just nu har jag kemilektion så jag skriver från min iPod. Imorse så hade vi styrka så klockan ringde 05.15 men jag tog mig upp ändå! Men trött var jag men blev pigg så fort jag kom upp. Styrkan gick bra, fast jag har lite ont i ett knä så jag köttade inte allt för mycket. Efter styrkan hade jag engelska, matte och nu har jag kemi. Sen har jag biologi och efter det kemi igen! Fast då har jag labb. Ja efter skolan ska jag nog göra läxa. Måste se en film som heter The client. Det är baserat på en bok av John Grisham. Det är en engelskaläxa att skriva en recension av den boken men jag vill även se filmen också för att göra det lite enklare. Skriver säkert lite ikväll / Sara Nordstrand

22 Februari

Hejsan!
Det var inte jag som skrev förra inlägget bara så ni vet, det var min snälla syster som skulle hjälpa mig med att fixa en fin header men har inte lyckas ännu!

foto från juniorlandskamp

Idag så har jag haft två lektioner, matte och engelska. Efter det väntade träning. Och nu sitter jag här, helt energilös. Funderar om jag ska ta mig ett glas oboy för att se om jag kan bli lite piggare av lite socker. Måste ta och diska, packa upp väskor, städa och göra läxor. WOPP WOPP vad kul!

Avslutar med lite musiktips:
The Shore- Waiting for the sun
Whie Lies- Is love
Wilco- I'll fight
Ja de där musiktipsen är väl inte till såna människor som bara diggar Rihanna, Lady Gaga och sån jävla smörja :)

Allt för mig för dagen
/ Sara Nordstrand

bienvenidos

tjabbatjena. här kommer jag skriva om min ångest inför ett matteprov, hur jag laddar upp inför en skidtävling och hur jag gärna varvar ner med en bit kladdkaka eller godis från hemmakväll.

RSS 2.0